Bu haber kez okundu.

Fevzi Sevgili, “Mührü Basan O Ellerin Hepsini Öpüyorum”
banner229
AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili, partisinin il binasında partililerle bir araya geldiği değerlendirme toplantısında Siirt’te bütün sandıklarda oylarını arttırdıklarını söyledi.
İl Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe teşkilatları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri, seçim koordinasyon merkezi, sandık kurulu üyeleri, sandık görevlileri, müşahitler ve bina sorumlularının yanı sıra aday adayı olupta seçim çalışmalarına katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Fevzi Sevgili konuşmasının teşekkür kısmının sonunda ise desteğini esirgemeyen ailesine ve akrabalarına ayırdı ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Çalışmalarımız sırasında emek harcayan herkese partim ve şahsım adına en derin şükranlarımı sunuyorum. Allah çoluk çocuğunuzu bağışlasın. Seçim günü o mührü alıp AK Parti’yi basan o ellerin hepsini tek tek öpüyorum.
Ben ömrümü siyasette geçirdim. Çocukluğumdan bugüne kadar yaklaşık 30 yıldır aktif siyasetin içindeyim. 7 Haziran seçiminde ders çıkardık, eksikliklerimizi görüp yola devam ettik. Hep söyledim yine söylüyorum; rahmetli Nizamettin Sevgili’nin oğlu Fevzi Sevgili bu milletin hizmetçisi olacaktır.
Gücüm yettiğince maddi manevi iyi günde kötü günde hep yanınızda olacağım. Bu seçim bizim için önemliydi. Siirt’in son seçiminden birisi olabilirdi. Bu seçimde milletvekili olamayan biri olarak söylüyorum, Siirt’in galibi AK Parti’dir.
Bakın sonuçlara hemen hemen her sandıkta oylarımız kesinlikle artmıştır. Oylarımızda önemli bir artış var. Halkımız 7 Haziran’da bize mesaj verdiği gibi 1 Kasım’da da ayrı mesaj verdi. ‘Siz doğru yapmaya başladınız ama halen eksiğiniz var’ dedi bu seçimde halkımız bize. İl Başkanlığı yaptığım dönemi de kastederek söylüyorum, insanımıza daha fazla sahip çıkmalıydık.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.