Bu haber kez okundu.

Fevzi Sevgili; Kayyum Belediyeler Örnek Çalışmalar Sergiledi
banner229

İçişleri Bakanlığı Müşaviri hemşerimiz Fevzi Sevgili basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya gelirken, kayyum belediyelerin örnek hizmetler vererek, belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini bizlere hatırlattığını ifade etti.

İçişleri Bakanlığındaki görevi nedeniyle bölgeye sık-sık geldiğini belirten Sevgili, Siirt’te görev yapan basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenlerken, siyasi bir aileden geldiğini ve siyaset alanında çeşitli denemeleri olduğunu, son dönemde de İçişleri Bakanlığında hizmet verdiğini söyleyerek, İçişleri Bakanlığındaki görevi nedeniyle çok güzel projelere imza attığını ve Siirt’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi.

Kayyum atanan 94 belediyenin çalışmalarının örnek çalışmalar olduğunu belirten Sevgili, buna örnek olarak  Tunceli Belediyesinin çalışmalarını verdi. Yakında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen  Sevgili;  “Kayyumlara atanan 94 belediyede örnek çalışmalar sergilendi.

Çok sık olarak bölgedeyiz ve bu belediyeleri en az iki defa olmak üzere çok kez ziyaret ettim. Bakanımız bölgeye yüzün üzerinde seyahat gerçekleştirdi. Bu belediyeler  yaptıkları örnek çalışmalarla bize belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini gösterdiler. Siirt Belediyesinin çalışmaları da ortada.

Ceyhun Valimizin gerçekleştirdiği hizmetlere ilişkin olarak bir saat boyunca örnekler verebilirim. Bunları siz benden daha iyi biliyorsunuz.Bütün belediyeler, alt yapı, üst yapı sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında gerçekten çok güzel çalışmalar sergilediler.

Bir Tunceli’yi görmenizi isterdim. Orada olduğunuzu bilmeseniz kendisinizi İsveç ya da İsviçre de olduğunuzu zannedersiniz. Munzur Çayı kenarında yapılan su sporları ve diğer tesisler çok güzel. Belediyeciliğin aynı zamanda hizmet işi olduğunu gördük.

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde, hemşerilerimizin yönetimin yerel ayağını aksak bırakmamalarını ve kendilerine güçlü bir şekilde hizmet verecek olan AK Partiye destek vermeleri gerektiğini belirtmek istiyorum” dedi.

Devletin teröre karşı kesin tavrını ortaya koyduğunu ve mücadelenin aralıksız bir şekilde devam ettiğini de belirten Sevgili; “Devletimiz teröre ve teröre yataklık yapanlara karşı kesin tavrını ortaya koymuştur ve gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütüne çok büyük darbeler vurulmuştur dedi.”

Sevgili, basın mensupları aracılığıyla  bütün hemşerilerimize selam ve sevgilerini gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yüksel 5 yıl önce

sayın müşavirim seni cok seviyoruz ben yüksel siirt kurtalanlıyım ama şuan manisa turgutluda kamuda calışmaktayım ben şehit abdurrahmanın oğluyum sana birtülü ulaşamıyolum no 02363140774 keşke sana ulaşıp oh güzel ve tıbarık elinde öpseydim