Bu haber kez okundu.

Evde Kal Siirt Biz Sorununu Çözeriz
banner229

DOĞU VE GÜNEYDOĞUNUN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ VE BİLİŞİM ŞİRKETİ ALKUMRU&MURAT KIRTASİYEDEN 7/24 HİZMET 

Alkumru olarak kesintisiz müşteri memnuniyeti hedefi ile faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bu hedef doğrultunda, COVIT-19- koronavirüs gündemi ekseninde iş dünyamızın kayıplarını en aza indirebilmek için ve iş sürekliliğinin devamını en sağlıklı biçimde sağlamak, uzaktan çalışmak gibi dijital çalışma uygulamalarını desteklemek Alkumru olarak öncelikli sorumluluğumuzdur.

Bu sorumluluğu hayata geçirirken, sizlerin kendi müşterilerine ve çalışanlarına yönelik sorumluluklarını yerine getirmesini desteklemek içinde tüm tedbirler tarafımızca alınmaktadır.

İçinde bulunduğumuz olaganüstü durumda gereksinim duyduğunuz teklonoji,altyapı danışmanlık ve 7/24 uzaktan erişimli hizmetler kapsamında finansal bir önceliğimiz olmadan hazır olduğumuzu özellikle paylaşmak isteriz.

Alkumru ailesi olarak; bu zorlu koşullarda da mevcut imkanlar çerçevesinde verebileceğimiz tüm desteği siz değerli vatandaşlarımızla sağlamaya devam edeceğiz

Bu kapsamda,Siirtte ve bölgemizde halkımızın BİLİŞİM-TEKNOLOJİ-TEKNİK SERVİS HİZMETLERİNİ Gece gündüz sürdürmekteyiz.

Bilgisayar ve bilgisayar sistemleri satışı ,yedek parça ,Konferans sistemleri,teknik servis hizmetleri ve uzaktan arıza giderme gibi uygulamalarımız devam etmektedir.

7/24 hizmet verdiğimiz

 mail adresimiz :[email protected]

mesai saatlerinde arayacağınız numara:0 484 223 73 73

ALKUMRU&MURAT KIRTASİYE ZİRAAT BANKASI YANI SİİRT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.