Bu haber kez okundu.

Ethem Sancak, Tıp Fakültesi Kararı Bakanlar Kurulundan Çıktı
banner229

Siirtli iş adamı, sanayici  AK Parti MKYK üyesi Ethem Sancak gündemi ve önümüzdeki 24 Haziran'da yapılacak olan seçimleri değerlendirdi.

Ethem Sancak Kanal 56 televizyonunda yayınlanan programda  Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulması planlanan Tıp Fakültesi kararının bakanlar kurulunun imzasından çıktığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasına sunulduğunu müjdeledi.

Canlı olarak yayınlanan ve Ayhan Mergen'in sunduğu programda Sancak ,24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için hayati önem taşıdığını ve bu  seçimlerin ardından kurulacak olan yeni yönetim sistemi ile ülkemizin tıpkı Osmanlı döneminde olduğu gibi 72 milleti bir arada toplayabileceğini belirtti.

Bu seçimlere katılımın yüksek olmasını beklediklerini ifade eden Sancak, hemşerilerimizi  AK Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye davet etti.

Döviz kurlarındaki artışın dış güçlerin bir oyunu olduğunu ve 24 haziranda yapılacak seçimlerin ardından dolar kurunun 3.5 Tl ye ineceğini söyledi

Siirt’te başlatılan projelere de değinen Ethem Sancak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt ziyaretinde müjdelediği, Üniversitemiz bünyesinde bir  Tıp Fakültesi kurulması kararının YÖK Genel Kurulunun ardından bakanlar kurulunun da imzasından çıktığı müjdeledi. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasına sunuldu.

Ethem Sancak, havalimanı çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütüldüğünü ve yakında tamamlanacağını belirten Sancak  önümüzdeki yıllarda hızlı trenin  Siirt’e geleceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.