Bu haber kez okundu.

Ethem Sancak, Doğu Perinçek'le Siirt'e Geliyor
banner229

Siirtli İş insanı Ethem Sancak’ın kısa bir süre önce üye olduğu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'le birlikte Siirt’e gelecek.

Vatan Partisi genel sekreteri Özgür Bursalı ikilinin parti çalışmalar kapsamında Güneydoğu Anadolu bölgesini ziyaret edeceklerini duyurdu.

Sancak ve Perinçek'in toplumun çeşitli kesimleri ilede görüşmeleri bekleniyor. Ziyaretin 7 Kasımda gerçekleşmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 1 yıl önce

Milyar liralarla oynayan bu adamın Siirtte istihdam namına bir yatırmı var mı? Yok! O zaman söyleyin kendisine boşuna kendini yorup gelmesin...

Avatar
Necdet sevinc 1 yıl önce

Bakalım geldiğinde eskiden köydeki evinin önünde sıraya giren zavallılar gine sıraya girecekmi AKP de iken siirte geldiğinde ünvamlı beyler sırada bekliyordu şimdi bakacağız kim gitti kim gitmedi basıncılarda dahil takipteyiz