Bu haber kez okundu.

Esnaflardan Futbolculara Tatlı Dopingi
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Gruptaki temsilcimiz Siirt İl Özel İdare Spora taraftar desteğinin yanı sıra ilimizde esnaflık yapanların da desteği de giderek artıyor.

Siirtli esnaf ve taraftarlar kritik Mardin Başak Spor maçı öncesi futbolculara moral vermek için Atatürk Stadyumunda idman yapan Siirt İl Özel İdare Spor futbolcuların idmanını izleyerek tatlı ikram ettiler.

Siirt İl Özel İdare Spor Atatürk stadında 15 Mart Pazar Günü saat 13’te oynayacağı ligin kader maçı olan Mardin Başak Spor karşılaşması hazırlıklarını Atatürk stadyumunda çift kale maç yaparak devam etti.

FUTBOLCULARA BİR DESTEKTE TARAFTARLARDAN GELDİ

İlimizin önde gelen esnafları Siirt İl Özel İdare Sporun antrenmanını ziyaret ederek takıma baklava ikram etti. Esnaflar futbolculara kritik Mardin maçı öncesinde başarılar diledi.

Futbolcuları statta ziyaret eden taraftarlar beraberlerinde getirdikleri tatlıları futbolculara ikram ederek, Futbolculardan Pazar günü oynanacak Mardin Başak Spor karşılaşması için 3 puan ve sezon sonu şampiyonluk sözü aldılar.

Hürriyet Ortaokulu Öğrencilerinden Tatlı İkramı

Siirt Hürriyet Ortaokulu öğrencileri, sarı-mavili takımın hafta sonu Mardin Büyükşehir Başakspor ile oynayacağı maçın antrenmanının yapıldığı Atatürk Stadı'nı ziyaret ederek futbolculara başarılar diledi, baklava ikram etti.

Öğrencilerden Sevda Karataş, 15 Mart'ta zorlu bir maça çıkacak olan takıma başarılar dileyerek, "Futbolcu ve teknik heyeti antrenmanda ziyaret ettik. Sınıfı olarak kendi harçlığımızdan aldığımız baklavayı futbolculara ikram ettik. Takıma maç öncesi başarılar diliyoruz." dedi.

Futbolcular adına konuşma yapan takım kaptan Ahmet  Taş’ta  taraftarlara teşekkür ederek, Bizleri yalnız bırakmayarak ziyaret katılan tüm taraftarlarımıza şükranlarımızı sunarız. Öncelikli hedefimiz Mardin Başak Spor karşılaşmasından 3 puan alarak liderliğimizi lig sonuna kadar sürdürüp şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.