Bu haber kez okundu.

Eskici Kafası’nın Açılışını Bakan Yardımcısı Demircan Yaptı
banner229

Eskici Kafası Kafe ve Restaurant, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu tarafından açılışı yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, işyerinin hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diledi.

İşyerinin hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olga , “Değerli işyeri sahibi Eyüp Dündar’a ilimize böyle güzel bir işyeri daha kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu İlimizin ekonomisi canlanıyor, Siirt yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin Eyüp Dündar kardeşimize ailesine ve Siirt halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum." diye konuştu.

Eskici kafası kafe ve restaurant, Sahibi Eyüp Dündar, “Siirt halkımızın her kesiminin ilgisini çekeceği, eşi ve yakınlarıyla güzel, keyifli zaman geçireceği bir yer tasarladık. İşyerimizi, müşterilerimizi eskiye götürecek eşyalarla dekorlarla dizayn ettiklerini belirten Dündar,”Ne Varsa Eskilerde Var” sloganıyla bu yola çıktıklarını söyledi.

Amacımız buraya gelen her yaştaki insanımız huzur bulacak ve keyifli zaman geçirecek. Siirt’e iyi bir mekan kazandırdığımızı düşünüyorum. Tek amacımız müşteri memnuniyetidir” dedi.

Eskici kafası kafe ve restaurant sahibi Eyüp Dündar şöyle devam etti, “Unutulmaya yüz tutmuş ya da yaşatılmaya çalışılan tüm ülke insanlarımızın çok sevdiği sinema sanatçılarının yer aldığı resimler ve eşyaların yer aldığı Eskici Kafası herkesin çok beğeneceği ve keyif alacağı dünya kahveleri, dünya yemekleri, sıcak ve soğuk kokteyl ve içecekler ve canlı müzikle Siirtli vatandaşlarımızı mekanımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.