Bu haber kez okundu.

Eş Başkan Epözdemir’den Şirvan’da Halk ve Esnaf Ziyareti
banner229
Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir, ilçe ziyaretleri kapsamında Şirvan ilçesindeki yurttaşları ve esnafı ziyaret etti.
İlçe ziyaretlerine devam eden Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir, ilçe ziyaretleri kapsamında HDP Siirt Milletvekili Adayı Besime Konca, HDP ve DBP’li kadınlar ile birlikte Şirvan ilçesinde bulunan esnaf ve yurttaşları ziyaret etti.
İlçede bulunan dört mahallede ev ev dolaşarak ziyaretlerinde sabah saatlerinde başlayan Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Özdemir ve beraberindekiler kadınlar tarafından büyük bir ilgi karşılandı.
Ziyaret ettikleri evlerde kadınların sorunlarını, görüş ve önerilerini dileyen Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir ve beraberindekiler daha sonra ilçede bulunan esnafı ziyaret etti.
Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir ve beraberindekiler daha sonra ilçe devlet hastanesini geçerek, hastane çalışanları ve hastanede tedavi gören yurttaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.