Bu haber kez okundu.

Eş Başkan Bakırhan’dan Kadın Personele Karanfil
banner229
 Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlama etkinlikleri kapsamında belediye bünyesinde çalışan kadın personelleri ziyaret ederek, kadın personellerin kadınlar gününü kutlayarak Kadınlara karanfil verdi.
Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, belediye Kadın meclis üyeleri ile birlikte,  belediye bünyesinde yürütülen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlama etkinlikleri kapsamında, belediye bünyesinde bulunan birimlerde çalışan kadın personelleri ziyaret etti.
İlk olarak Eş Başkan Belkiza Beştaş Epözdemir’i makamında ziyaret eden Bakırhan ve beraberindekiler Epözdemir ve kadın misafirlerinin kadınlar günü kutlayarak, kadınlara karanfil verdi.  Daha sonra birimleri ziyaret eden Bakırhan birimlerde çalışan kadınların yanı sıra birimlerde işlemlerini yapmak üzere gelen kadınların kadınlar günün kutlayarak kendilerine karanfil verdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.