Bu haber kez okundu.

Eruh’un  Bitirilmeyen Yolları
banner229
Eruh bölgesinde başlattığı çalışmaları bir türlü bitirme becerisini göstermeyen Karayollarının Eruh’a karşı duyarsızlığına yetkililerin artık”Dur!” demesi lazım.
Bozulan köy yolların yanı sıra ilçe merkezi güzergahından geçilecek Siirt- Eruh Eruh –Fındık ile Eruh – Şırnak yollarında yaptığı çalışmaları bir türlü bitirilmemesi yada çalışmalara sık sık ara vermesine bazen istimlak çalışmalarını, bazen ödenek sıkıntısını, bazen yolların dağlık olmasını ve bazen de yol yapım çalışmalarının engellendiği bahanelerini öne süren Karayolları çalışmaları, yılan hikayesine döndü.
  Köy Yolları Kullanılamaz Halde Çetinkol ‘dan mişar bölgesine kadar giden köy yollarının tarla’dan farklı olmadığı görünürken, Onlarca köy yolunun tahribat olması vatandaşların çile çekmesine neden oldu.
2 yıl önce HES çalışmalarında bozulan Çayırlı,Demirci,Kuşdalı, Bilgili ve Okçular köyü mevkiinden geçen yol hattında ise köylülerin yol kapatma eylemi yapmasına rağmen, Köylere hizmet götürme birliğinin her nedense duyarsız kaldı.
 Bir Türlü Çalışmalar Bitmedi 1998 yılında yapımına başlanan ve önce 2006, sonra 2011 ve daha sonra ise 2015 yılında bitirileceği Siirt-Eruh yolunu hala bitiremeyen Karayollarının 17 yıllık bu çalışması yılan hikâyesine döndü.
  Eruh-Şırnak yoluna ise 2011 yılında başlandı fakat burada da çalışmalar bir türlü doğru düzgün başlatılamadı. Ve gözle görülür bir gelişme kaydedilmedi.
 Eruh-Fındık-Bağgöze yolunda ise 2013’te başlayan çalışmaların engellendiği gerekçeleriyle bir türlü çalışmalar bitiremedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.