Bu haber kez okundu.

 Eruh’ta Terör Örgütü Operasyonunda 14 Gözaltı
banner229
Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'nın sözde mahalle meclisine yönelik düzenlenen operasyonda, eski Eruh Belediye başkanları ve görevdeki Belediye Başkanı Eda Kilis'in de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü terörle Mücadele ekipleri ve Özel Harekat polislerin desteğiyle terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'nın sözde mahalle meclisine yönelik eş zamanlı 14 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında eski Eruh Belediye Başkanları Melihan Oktay ve şuna ki belediye başkanı Eda Kilis, meclis üyeleri ve parti yöneticisinin bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.
Soruşturma kapsamında daha önce Öz yönetim İlanı nedeniyle ev hapsinde bulunan eski Belediye Başkanı Hüseyin Kılıç hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhTerör14 Gözaltı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.