Bu haber kez okundu.

Eruh TOKİ Evlerinde İlk Kazma Vuruldu; Başkan Çiftçi: Sözümüzü Tutmanın Onurunu Yaşıyoruz
banner229

‘’Hayaldi, Gerçek Oldu”. Eruh İlçemizde yapılacak olan TOKİ Evleri için ilk kazma vuruldu.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’nin seçim vaatleri arasında yer alan ve İlçede en çok ihtiyaç duyulan konut ihtiyacının büyük bölümünü karşılayacak olan Toplu Konut Projesi faaliyetleri başladı.TOKİ ile eşgüdüm halinde uygulanacak projede temel atıldı ve çalışmalar hız kazandı.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Eruh Belediyesi olarak yaklaşık 1 yıldır vermiş olduğumuz mücadelenin ardından, halkımıza verdiğimiz sözü tutmanın onurunu yaşıyoruz. Yıllardır Eruh ilçemiz için hayal olan TOKİ evleri, bugün ilk kazmayı Allah'ın izni ile vurduk. Bir sene içinde modern TOKİ konutlarına kavuşacağız.

Başkan Çiftçi, Eruh Belediyesi tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından kabul edilen proje sayesinde ilçemiz Dih Mahallesinde  94 adet konut kazandırmış ve modern şehircilik anlamında ciddi bir ilerleme kaydetmiş olacağız. Konutların depreme dayanıklı, düzenli ve estetik açıdan şık olması ilçenin görünümünü daha da güzelleştirecektir.

TOKİ evleri 1 yıl içerisinde bitirilip, hak sahiplerine kura ile teslim edilecek. Eruh halkının bu hizmete kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Bu projenin gerçekleşmesinde büyük destekleri olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a  tüm başvuru sahiplerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. TOKİ konutları ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.