Bu haber kez okundu.

Eruh Tarımının Dünü ve Bugünü Tarım Paydaşları Tarafından Masaya Yatırıldı
banner229

Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce İlki Eruh İlçesinde düzenlenen Eruh Tarımı Değerlendirme İstişare Toplantısı Siirt Valisi Ali Fuat ATİK’in himayelerinde Eruh Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Eruh Kaymakamı Ali ERDOĞAN başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına Eruh Belediye Başkanı Cevher ÇİFTÇİ, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün DEMİRHAN, İl Müdürlüğü İdarecileri, Eruh Tarım ve Orman İlçe Müdürü Cumali NAS, Siirt Merkez Ziraat Odası Başkanı Gündüz TANIK, Eruh Ziraat Odası Başkanı Metin SAYIN, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali ŞENGÖZ, Siirt Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı Şuayip ASLAN, Baykan Ziraat Odası Başkanı Yusuf TARDU, Pervari Ziraat Odası Başkanı İzettin DİKEN, Köy Muhtarları ve Önder Çiftçiler katıldı.

Eruh kaymakamı Ali Erdoğan ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ilçelerinde yapılan bu organizasyondan duydukları memnuniyeti ve başarılı olması dileklerinde bulundular.

İlki Eruh İlçesinde düzenlenen Eruh Tarımı Değerlendirme İstişare Toplantısında  Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün DEMİRHAN, Sayın Valimiz Ali Fuat ATİK'in selamlarını ve başarı dileklerini ilettiği konuşmasında sektör temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunduklarını ve yapılan istişare toplantısının Eruh tarım ve hayvancılığının gelişimine katkıda bulunacağını belirtti.

Mini Tarım şurası diyebileceğimiz  bu toplantıların  diğer İlçelerimizde de yapılacağını, bu şekilde Tarım sektöründe yapılanları ve yapılması gerekenleri tartışacaklarını, Değerlendirme toplantılarının sonucunda oluşturulacak raporların başta Valimiz olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlalada paylaşılacağını belirtti. Tarım paydaşları olan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Köy Muhtarları ve Önder Çiftçiler tarafından ilçede yaşanan tarımsal sorunlar dile getirildi ve çözüm önerilerinde bulunuldu.

Tarım Değerlendirme Toplantıları diğer İlçelerde de düzenlenecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 5 yıl önce

bu resimde 15 temmuz gecesi ortalık durulunca bir kahraman havasıyla ortaya çıkan bir efendiyi görüyorumuyum ne