Bu haber kez okundu.

Eruh'ta Resmi Kurumlarda Görevlendirecek 100 Kişi Kura İle Belirlendi
banner229

Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Eruh’ta  3 aylığına Resmi kurumlarda görevlendirecek 100 kişi kura ile belirlendi.

Resmi kurumlarda 3 aylığına çalıştırılmak üzerine, Eruh Halk eğitim Merkezi Konferans salonunda, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine 582 kişi başvuru yaptı.  Salonu dolduran bazı bayan adayların kura çekimine kucağında bebeği ile büyük bir heyecanla, kimileri de dua ederek bekledi.

Yaklaşık 2 saat süren kura çekiminin ardından isimleri okunanlar yaşadıkları mutluluğu yakınlarıya paylaşırken, işe yerleştirilemeyenler ise üzüntü yaşadı.

Kura çekimi sonunda resmi kurum bünyesinde çalışacak personeller Ekim 2018 tarihinde işe başlayıp Aralık  2018 tarihinde ise görevleri sona erecek. İŞKUR İl Müdürlüğü, toplum yararına program kapsamında personelin çalıştıkları süre kadar maaşlarının ödenmesinin yanı sıra, sigorta primlerini de karşılayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.