Bu haber kez okundu.

Eruh'ta, Petrol Rezerv Miktarı ve Saha Geliştirme Çalışmaları Devam Ediyor
banner229

Aladdin Middle East. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sayer, Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyarete ederek bir süre görüştü.

Vali Atik’e yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Sayer, Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Bayıryüzü köyünde Doğu Sadak-1 Petrol Arama Kuyusu'nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Petrol rezerv miktarı ve saha geliştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Sayer, 2.511 metre derinlikte bulunan petrolün son derede kaliteli, gravitesinin 42 API civarında olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Atik ise, ilimizin ekonomisine katkı sunacak her türlü yatırıma destek olacaklarını ifade ederek, Eruh ilçemizdeki petrolün ülke ekonomisine de ciddi anlamda katkı sağlayacağını belitti.

Ziyarette, Aladdin Middle East. Ltd. Genel Müdürü Halil Aktaş ve şirket yetkilileri de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.