Bu haber kez okundu.

Eruh'ta Dağıtılan Bedava Fidanlara Yoğun İlgi
banner229

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın talimatıyla, vatandaşların fidan dikimine olan duyarlılığı artırmak için Siirt’in Eruh ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Eruh 15 Temmuz demokrasi meydanında Kurulan stantta vatandaşlara yeni yıla fidan dikerek girmeleri amacıyla çam, fıstık ve badem fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Ücretsiz fidan dağıtımı duyan vatandaşların yoğun ilgi göstermesi nedeniyle 700 fidan kısa zamanda dağıtıldı.

Fidan dağıtımın ‘Yeni yıla fidan keserek değil, fidan dikerek girelim’ kampanyası kapsamında yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanya standına Eruh İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Eruh AK Parti ilçe Başkanı Cevher Çiftçi, Eruh Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Aksu, Eruh Orman İşletme Şefi Teyyar  kırveli  katıldı.

Eruh orman işletme şefi Teyyar Kırveli yaptığı açıklamada; “Amacımız vatandaşlarımıza fidan dikme alışkanlığı kazandırmak olduğunu ve vatandaşlarımıza sağlıklı bir ortam bırakmak için doğamızı ağaçlarla yeşillendirmek ve mevcut ormanları koruma sorumluluğu bilinciyle Eruhlu vatandaşlarımıza 300 adet fıstık fidanı 100 adet aşılı badem ve 300 adet çam fidanı dağıtıldığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhBedava Fidan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.