Bu haber kez okundu.

Eruh'ta Çiftçilere Fıstık Fidanı ve Trabzon Hurması Fidanı Dağıtıldı
banner229

Siirt’in Eruh ilçesinde fıstık ve Trabzon hurması fidanlarının dağıtımı gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığının uygulama koyduğu Tarım Arazilerinini Kullanımının etkinleştirilmesi projesi kapsamında Eruh Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 35 bin fıstık ve 5 bin adet Trabzon hurması fidanının dağıtımı nedeniyle bir tören düzenlendi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen törene kaymakam Ömer Faruk Özdemir il Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ve çiftçiler katıldı.

Demirhan yaptığı konuşmada ilçede tarımı geliştirmek ve çeşitlendirmek istediklerini belirterek “ Bu kapsamda ilçemizde fıstıkçılığı geliştirirken yeni bir ürün olarak çiftçilerimize hurma fidanı dağıtıyoruz.” Dedi.

Kaymakam Özdemir de yaptığı açıklamada Demirhan ve Tarım ve Orman il Müdürlüğüne teşekkür etti ve fidanların yeşermesini diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.