Bu haber kez okundu.

Eruh'ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
banner229

Eruh ilçesi, Gedikkaşar köyü Harahilit dere bölgesinde (2) bölücü terör örgütü mensubu  düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirildi.
Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; 08 Eylül 2018 günü Siirt İl jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Eruh ilçesi, Gedikkaşar köyü Harahilit dere bölgesinde (2) bölücü terör örgütü mensubu tespit edilmiştir.

Aynı gün İl Jandarma Komutanlığı tarafından yakın hava desteği talep edilmesi üzerine, tespit edilen hedefler tam isabetle vurulmuştur.

09 Eylül 2018 günü yakın hava desteği ile vurulan bölgeye Siirt İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Hareket unsurları, Siirt Polis Özel Harekât unsurları ve Güvenlik Korucuları ile birlikte temas araması faaliyeti icra edilmiş, bölücü terör örgütü mensubu (2) kişi etkisiz hale getirilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin tesisi için bölücü terör örgütü unsurlarına yönelik operasyonlara, kararlılıkla son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİGİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.