Bu haber kez okundu.

Eruh'ta 13 Yıl Sonra Gelen Tapu Sevinci
banner229

Kanun Hükmünde Kararname ile görevlendirme yapılan Eruh Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, 2005 yılında ihale yoluyla satışa çıkarılan belediye lojmanların tapu sorununu çözerek, yıllarca mağdur olan 16 aileye tapularını dağıttı

Eruh Belediye lokalinde düzenlenen tapu teslim törenin bir araya gelen 16 mağdur aileye Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç tarafından tapular dağıtıldı.

Tapu dağıtımında konuşan Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, “2005 yılında dönemin belediyesi tarafından satışa çıkardığı lojmanların tapu sorunu nedeniyle 16 vatandaşımız yıllarca mağdur düştüğünü belirterek, Belediyemizin meclis kararıyla bu sorunu en kısa sürede çözdüğünü ve bayram sonrasında vatandaşlarımızın tapularını yetiştirildiğini belirtti. Tek tek tapularını teslim eden Dayanç, ev tapularının kendilerine hayırlara vesile olmasını diledi.

Tapu mağdurlarından Rahmi Teğin, 2005 yılında belediyenin ihaleyle satışa çıkardığı lojmanı aldığını belirterek, 13 yıldır tapusuz evde yaşadığını ve bu süre zarfında o kadar başvuru yapmamıza rağmen sorunumuza kimsenin sahiplenmediğini ancak görevlendirmeyle Belediyeye vekil tayin edilen Kaymakamımız Sayın Dayanç’ın girişimleriyle tapu hayaline kavuştuğunu belirtti.

13 yıl aradan sonra tapu sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Heybet Demir ise, mutlu olmamıza vesile olan Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Yıllarca umutla beklediğimiz bu karara çok memnun olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.