Bu haber kez okundu.

Eruh Spor'u Devralan Kulüp Başkanı Savaş Özer’den Açıklama
banner229

Eruh Spor Kulübü Başkanlığını Aslı Atasoy’dan devralan Savaş Özer yazılı açıklamada bulunarak, iş adamları, bürokrasi STK’lardan destek beklediğini açıkladı.

Savaş Özer yaptığı yazılı açıklamada; “Ben Savaş Özer 03/12/2022 Tarihinde Eruh Spor Kulübü Başkanı olarak görevi devraldım. Yıllarca Futbol camiasının içinde hem futbolcu hem yönetici görevi aldım. Bundan sonraki amacım Eruhumuza Eruhlu gençlerimize daha faydalı hizmetler vermek.

Eruhumuzu futbol aşığı olarak bilsinler ve her türlü spor etkinliklerine açığız. Gençlerimizin farklı kotu şeylere yönelmesini engellemek, onları farklı takımlara tanıtmak, gençlere kazanç elde etmek hedefimdir. Eruhlu tüm iş adamları, bürokrasi STK, esnaf ve tüm gönüllü halkımızında desteğini bekliyorum”. Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.