Bu haber kez okundu.

Eruh Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden Anlamlı Davranış
banner229

Siirt Üniversitesi Eruh Meslek Yüksek Okulu Sosyal Hizmetler Topluluğu Eruh İlçe merkezi ve köy okullarında okuyan çocuklar için kırtasiye yardım kampanyası başlatıldı.

Siirt Üniversitesi Sosyal Hizmetler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Bedrettin Varol, yaptığı açıklamada,”Eruh ilçe ve köylerinde maddi zorluklar içinde eğitim gören, özellikle ilkokulda okuyan öğrencilerin okul masraflarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak olduğunu belirterek, geçen yıl “Minik Eller Sevgiyle Isınıyor” Projesi kapsamında ilçe genelinde 300 öğrenciye atkı – bere ve eldiven ulaştırdıklarını, bu yıl ise Eruh ilçe merkezinde ve köylerinde bulunan bütün ilkokul öğrencilerine kırtasiye seti ulaştırma hedeflerinin olduğunu belitti.

Varol, Kampanya kapsamında şuana kadar 250 adet yardım seti topladıklarını ve her geçen gün bu sayıyı artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek,  “kampanyaya katılmak isteyenlerin kırtasiye setini hazırladıktan sonra, Siirt Üniversitesi Eruh Meslek Yüksek Okuluna teslim edebileceklerini veya kampanya için bir set bedeli olan 10 TL’yi kendilerine ulaştırmaları halinde bir seti hazırlayarak kampanyaya dahil edebileceklerini ” ifade etti.

Bedrettin Varol,  bir kırtasiye setinin içinde;  1 Adet Güzel Yazı Defteri, 1 Adet Kareli Defter, 1 Adet Çizgili Defter, 1 Adet Resim Defteri, 1 Adet Müzik Defteri, 4 Adet Kurşun Kalem, 2 Adet Kırmızı Kalem, 2 Adet Silgi, 2 Adet Kalemtıraş ve 1 Adet Çıtçıtlı Dosyanın yer alacağını kaydederek bu seti öğrencilere ulaştıracaklarını vurguladı. Ayrıca Varol, Eruh Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin zor şartlarda ilçe de öğrenimlerini sürdürdüklerini ve buna rağmen bu tür sosyal sorumluluk projelerine yüreklerini ve sevgilerini ortaya koyarak katkı verdiklerini ifade ederek, duyarlı olan herkesten kampanyaya destek olma çağrısında bulunda.

Varol, 15 Aralık 2017 tarihinde başlayan kampanya, toplanan kırtasiye malzemelerinin 15 şubat 2018 tarihinde dağıtılması planlanmaktadır. Dedi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.