Bu haber kez okundu.

Eruh Kaymakamlığı Tarafından Gazi ve Şehit Ailelerine İftar Yemeği Verildi
banner229
 Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç tarafından verilen iftar yemeğine, gaziler ile gazi ve şehit yakınlarının yanı sıra Eruh 2. Komando Tabur Komutanı İsmet Çehreli,İlçe Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Adnan Abdulvehidoğlu ve kurum amirleri katıldı.

Eruh lisesi bahçesinde verilen iftara katılan gazi ve şehit aile yakınları Kaymakam Dayanç ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Dayanç, Ramazan ayının dayanışmanın ve paylaşmanın yoğunlaştığı günler olduğunu ve  ilk toplu iftarı şehit ve gazi aileleriyle birlikte yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Aziz şehitlerimiz, şanlı al bayrağımızı göklerde hür ve özgür bir şekilde dalgalandırmak için toprağa düştüklerini söyleyen Dayanç, Türkiye Cumhuriyeti Devleti aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize minnettardır.

Devletimiz her zaman olduğu gibi bundan sonrada da sizlerin yanında olmaya karşılaştığınız sorunlara çözüm bulmaya devam edeceğini söyledi. 11 ayın sultanı, rahmet, mağfiret ve bereket olan ramazan ayını ilçemizde huzur ve sükun içerisinde hep birlikte idrak ettiğini söyleyen Kaymakam Dayanç, Yüce Allah bu ayın hürmetine birliğimizi, dirliğimizi ve bütünlüğümüzü daim eylesin.
 Ezeli kardeşliğimizi bozmak isteyenlere de  ebediyen fırsat vermesin. Ve tüm İslam coğrafyasında fitne fesadın sebep olduğu akan kanı durdurarak, din kardeşlerimizi de selamete erdirsin. Diye konuştu.

Ezan sesiyle birlikte oruçlar hep beraber açılırken yemek sonrası ilçe Müftüsü Aziz Bul, şehitler için dua okudu. Açılan oruç sonrası içilen çaylar ve yapılan sohbetleri ardından iftar programı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.