Bu haber kez okundu.

ERUH KAYMAKAMININ EŞİ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARINI ZİYARET ETTİ
banner229
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç’ın eşi Damla Dayanç beraberindeki heyetle birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı mesleki eğitim kurslarını ziyaret etti.
Ziyaretçileri karşılayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü merkezde yer alan kurslar hakkında ön bilgi verdi.
Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezi binasında yer alan Biçki dikiş, Bilgisayarlı Nakış, Halı Dokuma, Kilim Dokuma, Şal Şepik yerel bez dokuma ve Takı Tasarım kurslarını ziyaret eden Damla Dayanç ve beraberindeki heyet kursta görev alan usta öğreticilerden kurslar ve üretilen ürünlerle ilgili bilgi aldı.
Ziyaret esnasında kursiyerlerle de sohbet eden Kaymakam eşi Damla Dayanç kursiyerlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve ürettikleri ürünleri inceleyerek bu ürünler ve üretim şekliyle ilgili bilgi aldı.
Ziyaret sonunda Kaymakam eşi Damla Dayanç, usta öğreticileri ve kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.




Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhKaymakam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.