Bu haber kez okundu.

Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan’dan Mehmetçiklere Moral Ziyareti
banner229

Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Muharrem Aydın ile birlikte Bilgili Köyü’nde bulunan Kırmızıtepe Üst Bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yetkililerden üst bölgesi hakkında bilgi alan Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, üst bölgesinde görev yapan askerlerimizle bir müddet sohbet etti.

Kaymakam Erdoğan, "Ülkemizi, mal ve can güvenliğimizi koruyan ve 7/24 saat demeden nöbet bekleyen Mehmetçiğimizi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ülke genelinde vatandaşımızın güveni ve huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı Mehmetçiklerimizi kutluyorum" dedi.

Kırmızı Tepe Üst Bölgesi’nde vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan, “Ülkenin her karış toprağında bu kutsal vazifeyi yerine getirmenin ayrı bir gururu ve onuru olduğunu biliyorum.

Ancak bu karakolda askerlik yapmanın bir başka heyecan ve ayrıcalığa sahip olacağını düşünüyorum. Bu yüzden de şu an bu karakolda görev yapan kardeşlerimizi kutlayarak, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.