Bu haber kez okundu.

Eruh İlçemizde Yollar Asfaltlanıyor
banner229

Altyapı çalışmaları devam eden Eruh İlçemizde çalışmaların bittiği kısımlarda Beton Asfalt çalışmalarına başlandı.
 Yaklaşık otuz yıldır Eruh ilçemizin sürekli problemi haline gelen içme suyu altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ; biten kısımlarda beton asfalt çalışmalarına start verdi .

 Altyapı çalışmalarının tamamlandığı kısımlarda beton asfalt uygulamasıyla ilçe yollarının eskisinden daha sağlıklı hale getirilmeye başlandı .  

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi belediye ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceliyor. Vatandaşların daha rahat ve konforlu bir yaşam sürebilmeleri için ilçe genelinde ihtiyaç duyulan her türlü yatırım ve projeyi hayata geçirme gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Çiftçi, “Hemşehrilerimizin isteklerine kulak verip hizmet üretmek, hayatı kolaylaştırmak ve ilçemizi güzelleştirmek için yoğun mesai harcıyoruz.

Bir yandan alt ve üst yapı yatırımlarını hayata geçirirken diğer yandan da ufak dokunuşlarla hayatı kolaylaştıran çözümler üretmeye çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.