Bu haber kez okundu.

ERUH İLÇEMİZDE YILSONU EĞİTİM ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
banner229
Eruh ilçemizde 2014-2015 eğitim öğretim yılı genel değerlendirme toplantısı Eruh kaymakamı Murtaza Dayanç başkanlığında yapıldı.
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Halk Eğitim Müdürü ve tüm okul yöneticilerinin katılımıyla, 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılı genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Halk Eğitim Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda; okullarımızın yıl boyunca ortaya koyduğu performanslar, karşılaşılan sorunlar ve gerekli iyileştirmeler üzerinde durulurken, interaktif bir yöntemle karşılıklı diyalog halinde görüş ve öneriler dile getirildi.
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, toplantı sonunda yapmış olduğu genel değerlendirmede; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile personellerine, okul yöneticilerine ve öğretmenlerimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, daha kaliteli bir eğitim öğretim için toplantıda dile getirilen görüş ve önerilerin değerlendirileceğini ve okullarımızın fiziki anlamda eksikliklerinin giderilmesi için çalışmaların en kısa zamanda başlatılacağını söyledi.
Dayanç, ayrıca en iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, bunun da eğitimden geçtiğini, hiç mazeret gözetmeksizin, tüm eğitim camiamızın, mesleki anlamda vicdani rahatlığı hissedecekleri ölçüde sorumlu davranış sergilemesi gerektiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.