Bu haber kez okundu.

Eruh İlçemizde Şiir Dinletisi
banner229
Eruh Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Haftası kapsamında öğretmenlerin katılımıyla oluşturulan 12 kişilik bir ekiple Şiir Dinletisi gecesi yapıldı.
Eruh Halk Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği programda, birbirinden değerli büyük şairlerimizin şiirlerini, en büyük gayeleri şiir olan 12 öğretmen tarafından okundu.
Eruh konferans salonunda gerçekleşen programa büyük ilgi olurken, Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Adnan Abdulvehidoğlu, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak bu Şiir Dinletisi gecelerini geleneksel hale getirip her yıl daha iyisine ulaşma gayreti içerisinde devam ettireceğini” söyleyen, Halk Eğitim Müdürü Seyfettin Çelik, “Amacımız ilçemizde bu tür sosyal-kültürel aktiviteleri arttırmak ve şiir severlere güzel bir gece yaşatmak olduğunu” söyledi.
Program sonunda Şiir okuyan öğretmenlere gül takdim eden Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç yaptığı konuşmada, “Belki Eruh küçük, az yetişmiş sosyal imkânlardan mahrum bir yerleşim yeri olabilir. Ama bizde Kendi çapımızda amatörce güzel şeyler yapabildiğimizi, elimizdeki iyi yetenekler olduğunu en azından herkese ispatlamış olduklarını söyledi.
Dayanç, “Öncelikle beklentileri üzerinde çok güzel bir iş ortaya koyarak, yüreklerini ve emeklerini veren öğretmenlere teşekkür ettiğini” söyleyerek, 15- 19 Mayıs Gençlik haftası ruhuna uygun ve etkin bir şekilde Eruh ilçemizde kutladığımızı düşünüyorum.
Eruh Kaymakamlığı olarak, bundan sonrada kültür sanat’ın yanında destekçisi olmaya devam edeceğimizi açıkça beyan etmek istiyorum. Başta Halk eğitim müdürlüğümüz ve çalışanları olmak üzere burada güzel bir akşam yaşatan değerli öğretmenlerimize ayrı ayrı tebrik ediyorum. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhŞiir Dinletisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.