Bu haber kez okundu.

Eruh İlçemizde Köy Korucuları İstişare, Değerlendirme Yapıldı
banner229
      Eruh İlçemizde görev yapan Geçici Köy Korucularının sorunları ve taleplerinin değerlendirildiği istişare toplantısı ve yemek programı; Siirt Valiliği himayesinde, Eruh Kaymakamlığı koordinesinde, 2. Komando Tabur Komutanlığı’nda gerçekleştirildi.
    Programa Vali Yardımcısı Gürbüz SALTAŞ, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil SOYSAL, İl Jandarma Alay Komutanı Kur. Albay Şenol YELOĞLU, İl Emniyet Müdürü Metin ÖZKAN, ilçe protokolü ve 200 civarında köy korucusu katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda; köy korucuları adına emekli korucu ve Dikboğaz Köyü Muhtarı Abdulaziz ACAR söz alırken, Kaymakam DAYANÇ, Tuğgeneral Halil SOYSAL ve Vali Yrd. Gürbüz SALTAŞ da birer konuşma yaparak düşüncelerini paylaştılar.

      Yapılan konuşmalarda; birlik beraberlik ve dayanışmanın önemi vurgulanırken, köy korucularının terörle mücadele anlamında devlete olan hizmetlerinin asla unutulmayacağı, her konuda devletimizin tüm kurumlarının yanlarında olduğu ve özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda umut verici gelişmeler beklendiği ifade edildi. 

Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhKöyKoruyucu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.