Bu haber kez okundu.

Eruh İlçemizde “İçme Suyu” İçin İlk Kazma Vuruldu
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi liderliğinde ilçenin altyapısının geleceğine dönük planlamalarını tek tek hayata geçirmeye devam eden Eruh Belediyesi İlçe Merkezinin 30 yıldır süre gelen içme suyu şebeke problemine son veriyor.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, büyük Altyapı projesini hayata geçirmeye başladı.Eruh İlçemizin 30 yıldır kronikleşmiş içme suyu problemini çözmek için projenin ilk aşamasının startı verildi .

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, “ilçenin yaklaşık 30 yıldır kronikleşmiş içme suyu problemini hamd olsun kalıcı şekilde çözmeye başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapı projemizin hayata geçirilmesi için  ilk kazmayı vurarak su depolarımızın yapımına başladık. Her anlamda vatandaşlarımıza hizmet için çalışmaya devam edecek, nerede ihtiyaç hissedersek orada olmaya çalışacağız .

Ayrıca  projemizin onaylanması ve vatandaşımızın hizmetine sunulması noktasında katkılarından dolayı Milletvekilimiz Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanımız Ekrem Olğaç’a teşekkür ediyorum.” dedi.

İçme Suyu çalışmalarının yapılacağı Eruh ilçemizde büyük sevinç yaşanırken, Vatandaşlar 30 yıllık dertlerine son noktayı koymak için çalışan Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’ye ve tüm personeline ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.