Bu haber kez okundu.

Eruh Görendoruk Köy Okulu Öğrencileri Sevindirildi
banner229

Siirt Vakfı’nın ihtiyaç yardım çağrısına kulak veren İstanbullu iş insanı tarafından gönderilen giyim malzemeleri Eruh ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siirt Vakfı Şube Başkanı Nevzat Amcalar, “ İhtiyaç üzerine yardım çağrımıza ses veren İstanbul’dan hayırsever bir iş insanımız tarafından vakfımıza oyuncak ve giyim malzemeleri gönderilmişti.

Bizde Siirt’in Eruh İlçesi Görendoruk Köyünde okuyan okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine ulaştırılan giyim ve okul malzemelerinin gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte dağıttık. Küçük yüzlerde tebessüme vesile oldukları için hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.” Dedi.

Destek alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.