Bu haber kez okundu.

Eruh Eski Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Aksu Voleybol Maçında Vefat Etti
banner229

Siirt’in Eruh ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen Voleybol turnuvasında kalp krizi geçiren önceki dönem Eruh Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Aksu, hayatını kaybetti.

Eski belediye başkan yardımcısı 53 yaşındaki Remzi Aksu maçta oynarken bir anda fenalaştı. Kapalı Spor Salonunda 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Eruh ilçe Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Aksu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vefatı ilçede büyük üzüntüye yol açan Aksu akşam saatlerinde ilçe protokolü ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı bir cenaze töreni ile ilçe mezarlığında toprağa verildi. İlçe Orman Müdürlüğünde görev yapmakta olan Remzi Aksu bir önceki dönemde Kaymakam Murtaza Dayanç'ın kayyum olarak görev yaptığı dönemde belediye Başkan yardımcısı olarak görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.