Bu haber kez okundu.

ERUH ÇEVRE YOLUNUN AYDINLATMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
banner229
Dedaş Siirt İl Müdürlüğü’nce başlatılan cadde ve sokak aydınlatma çalışmaları aralıksız sürüyor.
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.(DEDAŞ) Siirt İl Müdürlüğü tarafından başlatılan cadde ve sokak aydınlatma çalışmaları, planlanan çerçevede sürüyor.
Çalışmalar tamamlandıkça, öncelikle Siirt’in şehir girişlerindeki caddeler, ardından da il merkezindeki cadde ve sokaklar ışıl ışıl oluyor. Siirt Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), daha önce Siirt Üniversitesi kezer kampüsünden il merkezine kadar yapılan ışıklandırmanın tamamlanmasının ardından, Eruh çevre yolunun ışıklandırma çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği öğrenildi.
DEDAŞ Siirt İl Müdürü Naci Obut, aydınlatma projesi gereği çalışmaların Siirt Üniversitesi kezer kampüsünden il merkezine olan bölümün tamamlandığını, direk dikme işlemlerinin tamamlanmasının ardından ışıklandırıldığını belirterek, Eruh çevre yolunda direk dikme işlemlerinin tamamlanma aşamasına geldiğini ve yakın zamanda ışıklandırılmaya başlayacağını ifade ederek, daha sonra yeni tamamlanan çevre yolunda da ışıklandırma çalışmaları yapacaklarını söyledi.
İl Müdürü Obut, Siirt’teki şehir ışıklandırmasına ilişkin çalışmaları yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını da belirtti.
DEDAŞ’ın şehrin cadde ve sokaklarını aydınlatmaya dönük çalışmaları, Siirt halkı tarafından da büyük bir memnuniyet ile karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 8 yıl önce

dedaş çalişiyor, teşekkürler naci müdürüm , yıllarca tedaşın yapamadığını yapıyorsunuz, genç dinamik ve çalışkan dedaş müdürü naci beye destek verelim ve sahip çıkalım iyi çalışmalar.