Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesinin  Çalışmaları Normalleşme Süreci İle Birlikte Yeniden Hız Kazandı
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’nin, talimatıyla daha önce yapılan çalışmalar Korona virüs salgını nedeniyle bir süre aksarken, normalleşme süreciyle birlikte yeniden hız kazandı.

Covid 19 salgınında ümit verici tablo sonrasında normalleşme sürecine hızlı bir şekilde hazırlanan Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi vatandaşların yoğun olarak kullanacağı alanlardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Normalleşme sürecine geçişten sonra Eruh Belediye Başkanı Cevher Çİftçi’nin Talimatıyla İlçede ihtiyaç duyulan her alanda çalışmaya başlayan ekipler mezarlıkta duvar çalışmalarına yeniden başladı.

Normal yaşantımıza dönmeye başladığımız bu günlerde tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamamız maske  ve sosyal mesafe kurallarını unutmamamız gerekiyor özlediğimiz günlere tekrar kavuşmamız böylelikle çok daha hızlı olacaktır bizler Eruh’ta yaşayan tüm hemşehrilerimizi her alanda rahat ettirmek için çalışmalarımızı ve planlamalarımızı sürdüreceğiz bu konuda müsterih olsunlar.

Bugünde normalleşme sürecinde yapılan çalışmalarımızı yerinde inceledik ve ekiplerimizden faaliyetler hakkında bilgi aldım bu sürecin en yakın takipçisiyim.” dedi





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.