Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesinden Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarına Destek
banner229

Eruh Belediyesi, 45 gündür kapalı olan ve bugün açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte etti.

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde 45 gündür kapalı olan ve bugünden itibaren yeniden faaliyete geçen berber, kuaför ve güzellik salonlarına bu zor süreçte en büyük destek Eruh Belediyesinden geldi.

Eruh’ta faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonları, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi talimatıyla dezenfekte edilip maske,siperlik ve dezenfektan desteğinde bulunuldu. 

Eruh İlçemizde berber esnafı olan ve belediye tarafından dükkanında dezenfekte işlemi yapılan esnaf, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’ye teşekkür ederek,  Belediyemizden Allah razı olsun. Hem iş yerimi dezenfekte etti hem de maskemizi ve dezenfektanımızı verdi. İnşallah bu zor günleri atlatarak, özlediğimiz günlere geri döneriz" ifadelerini kullandı.

Korona virüsün yayılmaya başladığı ilk günden itibaren Eruh Belediyesi olarak aldıkları tüm önlemleri sıklaştırdıklarının altını çizen Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, "Beklediğimiz güzel günlere tedbiri elden bırakmadan yaklaşıyoruz.

Bugün faaliyete başlayan ilçedeki tüm Berber ve Kuaför ve Güzellik Salonu esnafımızın iş yerlerini dezenfekte ederek, maske,siperlik ve dezenfektan dağıttık. Esnaf dostu bir belediyeyiz ve bu zor günlerde esnafımızın yanında olduğumuzu gösterdik. İnşallah bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.