Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesinden Anlamlı Hizmet
banner229

Eruh İlçemizde başlatılan çok yönlü çalışmalarla vatandaşlara hizmet sunan Eruh Belediyesi son olarak ilçe mezarlığında yapılacak şadırvan ve yeni alınan cenaze nakil aracını vatandaşın hizmetine sunacak.

Eruh Belediyesi, vatandaşların acı günlerinde cenazelerini evden alınıp mezara götürülünceye kadar yıkama, kefenleme, mezar kazımı, taş, naylon hizmetleri haricinde  cenazenin nakil işlemlerinde daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir cenaze aracını aldı.

Eruh Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Aksu yaptığı açıklamada, Belediye olarak vatandaşlarımızın zor gününde iyi hizmet sunabilmemiz için Cenaze nakil aracını belediye bünyesine tahsis edildiğini söyleyerek, “Eruh Belediyesi, vatandaşlarımızın acı günlerinde cenazelerini evden alınıp mezara götürülünceye kadar yıkama, kefenleme, mezar kazımı, taş, naylon ve cenazenin nakil işlemlerinde daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir cenaze aracını aldığını söyledi.

Aksu, Belediyemiz cenaze ekibi, belirtilen adrese giderek cenazeyi teslim alarak cenaze en yakın gasilhaneye teslim edilecek. Bayan veya erkek gassal tarafından yıkanacak olan cenaze, ekibimiz tarafından önceden hazırlanan mezara defnedilmek üzere cenaze nakil aracıyla mezara götürüleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.