Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesi Karantinada Bulunan Çetinkol Köyüne Gıda Yardımında Bulundu
banner229

Eruh Belediyesi Covid-19 Virüsü sonucu enfeksiyonun yayılmaması ve halk sağlığının tehlikeye atılmaması için karantinaya alınan Çetinkol köyüne gıda yardımında bulundu.

Eruh Belediyesine bağlı ekipler karantinaya alınarak giriş ve çıkışların yasaklandığı Çetinkol köyünde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıtımı yaptı. 

Köyün muhtarı ve Belediye ekipleri tarafından yardımlarıyla yapılan dağıtımda ekipler, tedbir kurallarına uyarak çalışmalarını gerçekleştirdi.

Karantina altına alınan Çetinkol köyüne gerekli yardımların yapıldığını ifade eden Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, “Virüs sebebiyle karantinaya alınan Çetinkol Köyümüze giriş ve çıkışlar durduruldu. Bizler de Eruh Belediyesi olarak buralarda evlerinden dışarı çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına gerekli yardımları ulaştırdık. 

İçerisinde birçok gıdanın bulunduğu yardım kolisinden vatandaşlarımıza dağıtım yaptık. 

Dağıtım esnasında ekiplerimiz gerekli tedbir kurallarına da uydu. Bu süreçte karantinada olan köyümüz ile sürekli iletişim halinde olacağız. Gerektiği vakit ihtiyaçlarını tespit ederek yardımlarımızı ulaştıracağız. 

Sizlerden de ricam lütfen ihtiyaç olmadığı hallerde dışarı çıkmamanız. Biliyorsunuz ki birlik ve beraberlik ile bu virüsü yeneceğiz” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.