Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesi İlçe Mezarlığında; Çevre Düzenlemesi ve Temizlik Çalışmaları Başlattı
banner229

Eruh İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Eruh merkez mezarlığı içerisinde budama, temizlik, ot biçme, bakım ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’nin talimatıyla ilçe mezarlığında çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları başlatıldı.

Eruh Belediyesi yabani ot biçme ve temizlik çalışmasının ardından mezarlıkta yeni patika yollar yapacak ve mevcut yollarda bakım yapacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.

Bu dünyadan göçen rahmetli olan dedelerimizin atalarımız kabristanlıklarının bulunduğu alanlara sahip çıkmak bakımını yapmak geçmişimize karşı en büyük görevimizdir diyen Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, “İlçemiz merkezinde bulunan ve yıllardır hiçbir çalışma yapılmayan mezarlığımızda köklü bir çalışma başlattık.

Çiftçi, mezarlık alanlarını daha temiz ve düzenli halde genel temizliği ile başlanılan çalışmalara otların biçilmesi, ağaçların budanması, boya badana yapılarak mezarlıkları temizleme ve çevre düzenleme olarak tamamı titiz bir çalışmayla temizlenip bakımları yapılıyor."Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.