Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesi Ev Ev Dolaşıp Maske Dağıtıyor
banner229

Eruh Belediyesi korona virüsü ile mücadele kapsamında ev ev dolaşarak vatandaşlara maske dağıtımında bulundu.

Yeni tip koronavirüs (COVID-19)salgınıyla mücadele konusunda Eruh Belediyesi, 2 aydır yoğun bir çabanın içerisinde. Hem fiziki anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamdaki çalışmalar ile Eruh Belediyesi vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, “Halkımızın sağlığını düşünüyoruz. Eruh Belediyesi olarak ev ev dükkan dükkan maske dağıtımına başladık" dedi.

Başkan Çiftçi, Belediyemiz tarafından Corona virüsüne karşı mücadelemiz devam ediyor. Corona virüsüne karşı  mücadele kapsamında Eruh Belediyemiz tarafından vatandaşlarımızın evlerine ve işyerlerine koruyucu Maske dağıtımı gerçekleştirdik.

Çiftçi, "İlçemizde çalınmadık tek bir kapı bırakmayarak, maske dağıtan arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Gerçekten arkadaşlarımız bu süre zarfında hiçbir ayrım gözetmeden bütün mahallelerimizi ev ev dolaşarak, maske dağıttı.

Çeşitli nedenlerden ulaşmadığını belirten vatandaşlarımıza da ulaştırmaya devam ediyoruz. Çalışma arkadaşlarıma ve mümkün olduğunca evde kalmaya devam eden vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreci hep beraber atlatacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.