Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkanı Çiftçi’den İhtiyaç Sahibi 1200 Aileye Gıda Yardımı
banner229

Eruh Belediyesi covid-19 salgını kapsamında ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 1200 aileye gıda yardımında bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını kapsamında Eruh Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı dağıtımına devam ediyor.

Eruh Belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda  ihtiyaç sahibi 1200 aileye gıda yardımlarını evlerine kadar götürüp teslim ediyor. 

Yapılan yar değinen Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftci , "Ramazan ayı denince; 11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı, ebedi saadeti kazanma aklımıza geliyor. Manevi iklimin doyasıya yaşandığı mübarek bir ay olan bu ayda, hayır ve bereket artar, Allah'ın rahmeti, sağanaktan boşanırcasına yağar.
Gönüller yumuşayarak, paylaşma, dayanışma ve karşılıklı anlayış adeta zirve yapar. Gönüllere sevgi dokunur. 

Belediye olarak biz de Ramazan ayının feyz ve bereketini hep beraber yaşamak adına önemli çalışmalar yapıyoruz.

Özelikle ihtiyaç sahibi 1200 aileye gıda başta olmak üzere pek çok konuda yardımda bulunuyoruz. Bunu yaparken vatandaşlarımızı rencide etmeden sıkıntılarını paylaşmak önceliğimiz oluyor" ifadelerini kullandı.

Ramazan ayında yapılan destekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vatandaşlar Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’ye teşekkür etti.








 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut yildiz 4 yıl önce

işsizlik nedeniyle çalışıyorum gıda yardıma ihtiyacim var

Avatar
Mahmut yildiz 4 yıl önce

gıda yardımı ihtiyacım var