Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’den Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 Başkan Çiftçi mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyayı etkisi altına aldığı gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsle etkin mücadele ederken rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan ayını buruk da olsa, alışılmışın dışında da olsa hamdolsun tamamladık.

Bu ramazan bayramında maalesef önceki bayramlarda olduğu gibi coşkuyla, sevinçle, kucaklaşıp, büyüklerimizin elini öpemeyeceğimiz bir bayramı yaşayacağız. Bundan sonraki bayramları sevdiklerimizle, büyüklerimizle birlikte yaşamak, onları ziyaret etmek istiyorsak özellikle bu bayramda ülke olarak koronavirüsle yaptığımız başarılı mücadelenin boşa gitmemesi için sağlık bakanlığı bilim kurulunun ve yetkililerinin önerilerine dikkat etmeliyiz.

Bu güne kadar koronavirüsle mücadele, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ve Sağlık Bakanlığımızın koordinesinde başarılı bir şekilde yürütüldü, neticesini de hamdolsun aldık. Bizler de bu sıkıntılı günlerin atlatılmasına yardımcı olmak için, bayram süresince evde kalmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve Eruh ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.