Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi Esnaf ve Kurumlara Maske Dağıttı
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçedeki resmi kurumlardaki memurlara ve ilçe esnafına maske dağıttı. Sağlık çalışanlarına Yüz vizörleri ( koruyucu yüz maskeleri ) hediye etti.

Halkın maskeye ulaşımını sağlamaya çalıştıklarını belirten Çiftçi, İlk vakanın Türkiye’de görüldüğü andan itibaren belediyemiz virüsün önlenmesine yönelik tüm tedbirleri aldı. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için de imkânlarımızı seferber ettik. İlk etapta 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerimize maske ve gıda yardımında bulunduk.

Başkan Çiftçi: "Belediyemiz tarafından temin ettiğimiz maskeler ekiplerimiz tarafından kamu çalışanları ve esnafa dağıtıldı. İmkanlar çerçevesinde önümüzdeki süreçte temin edeceğimiz maskeleri halka da dağıtmaya başlayacağız.

Sağlık Bakanlığımızın kurallarına herkes uymalıdır. Acil ihtiyaçlar dışında vatandaşlar evlerinde kalsınlar. Özellikle sosyal mesafe kuralına dikkat edilmeli ve maskesiz dışarıya çıkılmaması gerekiyor. Bu zor günleri birlikte yardımlaşarak aşacaklarını belirterek, bu zor günlerin yükünü birlikte paylaşacağız ve korona virüs salgınını yeneceğiz". Dedi.

Öte yandan vatandaşlar ve esnaf bu hizmetinden dolayı Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’ye teşekkür ederek herkesin sağlığı için evde kalınması mesajını verdi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINIDA UNUTMADI

Eruh Belediye Başkanı  Cevher Çiftçi’den İlçedeki Sağlık Kurumlarına destekleri  devam ediyor.

COVİD-19 ile mücadelede her türlü fedakarlığı gösteren değerli sağlık çalışanlarına ( Devlet Hastanesi ve 112 İstasyonu çalışanlarına) Belediye Başkanı Cevher Çiftçi tarafından Yüz vizörleri ( koruyucu yüz maskeleri ) hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa Aydın 4 yıl önce

Cahfer 15 temmuzun kahramanlarındandır hemde ne kahraman helal olsun