Bu haber kez okundu.

Erkek Berber ve Kuaför Ücretlerine Zam Geldi
banner229

Siirt Berberler ve Kuaförler Odası Basın Sözcüsü Selami tatlı zammın işçi kira ve benzeri girdilerdeki maliyetlerindeki yükselmesinden kaynaklandığı söyledi.

Selami Tatlı şunları söyledi:  "Berber ve Kuaför esnaflarımızın, elektrik, su, doğalgaz ve dükkan kiraları başta olmak üzere giderlerinde meydana gelen artışlar üzerine yaklaşık 2 yıldır aynı olan berber ve kuaförlerdeki Traş fiyatlarının getirilen bu zamlarla bizde biraz rahatlamış olduk“dedi.

Tatlı; "Yeni fiyat tarifesinin tüm berber ve kuaför esnafına hayırlı olmasını temenni ederek, bol kazançlar,'' diledi.

Erkek Saç Kesimi 15.-TL, Sakal Traşı 10. TL, saç sakal 20 TL,Çocuk traşı 10 TL,saç boyama 40 TL. Damat Traşı ise 125.-TL. olarak uygulanmaya başlandı.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 6 yıl önce

Siirt gibi bir yer için fiyatlar çok fazla...istanbulda sıradan bir semtte fiyatlar daha ucuz...Marmaris te bile saç 10 tl...belediye buna onay vermesi yanlış. ...7 veya 8 çocuğu olan nerdeyse ayda 100-120 tl sadece berber verecek...zam geri alınsın. ..yoksa çocuğumu okuldan alıp berber yapacam...çok karlı iş. ..

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

15 liraya koyun kırpar gibi traş edip gönderiyorlar, bu kadar yetersiz hizmete 15 lira çok fazla.

Avatar
Emre 6 yıl önce

Zaten pahalıydı iyicene arttı Siirt gibi bir yer için çok. Ankara'da bu kadar pahalı degildi

Avatar
Hakan 5 yıl önce

O:zaman alin bir makina tras olun 1 saat berberi esir al 15 lira cok de ayda bir tras oluyorsunuz zaten ama sigaraya hergun verirsiniz

Avatar
SONER ORDU 5 yıl önce

SONER ORDU