Bu haber kez okundu.

Erkan İzgi PUİS Bursa Başkanı Oldu
banner229

Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Bursa Şubesi Başkanlığına hemşerimiz Erkan İzgi getirildi.

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş imzasıyla görevlendirilen Erkan İzgi görevine başladı. Genel Başkan İmran Okumuş imzasıyla görevlendirme yazısında, “Sayın Erkan İzgi, PÜİS Bursa İl Başkanlığı görevine atanmanız dolayısıyla Siz’i yürekten kutlar, çalışmalarınızla Sendikamıza ve Sektörümüze önemli katkılarda bulanacağınız inancıyla, üstün başarılar dilerim.” Dedi.

‘SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRETİMİZ SÜRECEK’

30 yıldır Siirt, Bursa ve Batman’da sektörde başarılı çalışmalar yapan hemşerimiz Erkan İzgi, yeni dönemde de üyelerin yaşadıkları sorunları genel merkez neznin de çözeceklerini ifade ederek, “Sektörümüzün sorunlarını ve sıkıntılarını Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız ile birlikte çözüme kavuşturmak adına mücadele edeceğiz. 30 yıldan bu sektörün içerisinde bir fiil çalışmaktayım. Görevimizin bilincindeyiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.