Bu haber kez okundu.

En Çok Kadın İstihdamı Yapan Özel Siirt İbni Sina Hastanesine Teşekkür Belgesi
banner229

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü 2021 yılında en çok istihdam yapan ve en yüksek prim ödeyen kurumlardan biri olan Özel Siirt İbni Sina hastanesine teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Siirt ilinde 2021 yılı içerisinde en çok prim ödeyen ve en çok kadın istihdamı sağlayan işveren olarak Özel İbn-i Sina Hastanesi SGK tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.

SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Baştabibi  Op. Dr. Abdullah Sarı’yı ziyaret etti. Siirt’te 2021 yılı içerisinde en yüksek prim ödeyen ve en çok kadın istihdam yapan kurum olması sebebiyle Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Abdullah Sarı’ya Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan’ın imzasıyla gönderdiği ‘teşekkür belgesi’ni takdim etti. 

SGK Başkanı Cevdet Ceylan’ın kaleme aldığı ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’ne gönderdiği teşekkür belgesinde; “Siirt ilinde 2021 yılı içerisinde en çok engelli ve kadın istihdamı sağlayan, en çok sigortalı çalıştıran ve en fazla prim ödeyen işverenlerimiz arasında yer aldınız. Türkiye ekonomisine, istihdamına, üretimine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, aynı kararlılık ve azimle çalışmalarınızın devamını dileriz” ifadeleri yer aldı.

Dr. Abdullah Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, SGK Başkanı Cevdet Ceylan ve SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş'a teşekkür belgesi için teşekkür edip, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 

Abdulcelil İlbaş, “Yaptığınız çalışmalarla; yüksek prim ve en çok Kadın istihdamı yapan kurumlardan biri olarak ülkemiz ekonomisine ve üretimime katkınız çok büyük. Çalışmalarınızın devamını dileriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.