Bu haber kez okundu.

Emniyetten Uyuşturucu Tacirlerine Darbe
banner229

Siirt'te düzenlenen operasyonda 10 kilo 500 gram eroin ve 700 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Siirt Emniyet Müdürlüğünce “Kaçakçılık Suçların Önlenmesi” ve terörün finansman olarak büyük bir kaynak elde ettiği uyuşturucu madde ticareti ve satıcılarına yönelik yapılan istihbarı çalışmalar kapsamında;

İlimiz merkezinde tespit edilen 2 farklı adreste yapılan aramalarda 10 kilo 500  gram eroin ve 700 adet Ecstasy olduğu değerlendirilen uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi savcılığa sevk edildi.

Uyuşturucu ile mücadelede yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ait “(0484) 223 22 82 - 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.