Bu haber kez okundu.

Emniyetin Siirt Üniversitesinde “Narko Rehber Gençlik Modülü” Etkinlikleri Devam Ediyor
banner229

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Siirt Üniversitesinde “Narko Rehber Gençlik Modülü” etkinlikleri devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bölümü öğrenci ve öğretmenlerine verilen “Narko Rehber Gençlik Modülü” eğitimi bugünde Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölümü öğrenci ve öğretmenlerine verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölümü öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 278 kişiye, Narko-Rehber Gençlik Modülü eğitimi düzenleyerek, "Uyuma" aplikasyonu tanıtılarak “İki Ekmek” kısa filmi izlettirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen eğitimde; madde bağımlılığı, maddeye başlama nedenleri, kullanıcılardaki belirtiler anlatıldı.

Emniyet görevlileri, kendilerini ilgiyle dinleyen öğrencilere yanlış sosyal çevre ve kötü arkadaş gruplarından uzak durmaları tavsiyesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.