Bu haber kez okundu.

Emniyet'ten Narko Mobil Uygulaması
banner229

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile daha etkin mücadele için narko mobil uygulamasının hayata geçirildiği belirtildi.

Bu kapsamda 0 552 155 56 56 numaralı telefon hattına vatandaşların ihbar yapabileceği ifade edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:İlimiz genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaların daha etkin bir şekilde sürdürülebilmesi, Narkotik Suçlara yönelik yürütülen mücadelemiz esnasında destek olmak isteyen vatandaşlarımızın daha seri bir şekilde bizlere ulaşabilmesi için Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Narko Mobil Uygulaması kullanılmaya başlanılmıştır.

Vatandaşlardan gelen bilgilerin ihbar ve delil olarak kullanılmasıyla suçun tespiti ve men edilmesi, ayrıca ihbarların konunun uzmanı olan narkotik birimlerince incelenmesi amacı ile 0 552 155 56 56 numaralı telefon hattı tahsis edilerek hizmete geçirilmiştir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.