Bu haber kez okundu.

Emniyet Öğrenci ve Öğretmenleri Siber Suçlara Karşı Bilgilendirmeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, öğrencileri siber suçlar konusunda bilgilendirdi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, siber suçlarla ilgili farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce; siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında; 24.02.2022 günü, 14:00-15:00 saatleri arasında Siirt Türk Telekom Fen Lisesinde 100 öğrenci ve 5 öğretmene Siber Güvenlik ve Dijital Okuryazarlık  ile Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı konularında seminer/eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.