Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü Yılmaz, Takdir Topluyor
banner229

Siirt Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz göreve başlamasıyla birlikte uyuşturucu kullanımı ve satışına yönelik yaptığı başarılı mücadelenin ardından ilimizin bir başka kangren sorunu olan cadde ve kaldırım işgallerine el attı.

Sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanında caddeye sandalye atan işyeri sahiplerini uyaran Siirt Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, kaldırım ve yolları işgal ederek yaya ve araç güvenliği tehlikeye attıklarını kendilerine belirterek, caddeye sandalye atamamaları konusunda uyarılarda bulundu.

İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, Araçlarımızın ve Vatandaşlarımızın geçişini engelleyen hiçbir malzemenin kaldırım ve caddelerde bulunmasına izin vermeyeceğiz. Trafik Ekiplerimizle birlikte kaldırım ve cadde işgaline yönelik denetimlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

EMNİYET MÜDÜRÜ TAKDİR TOPLUYOR

Yaklaşık olarak 2 ay önce göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, vatandaşların takdirini topluyor. Göreve başladığı günden itibaren uyuşturucu ile yaptığı başarılı mücadele ile halkın sevgisini kazanan Siirt Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, zaman zaman esnafı ve vatandaşlar ile sohbetler ederek bilgi alışverişinde bulunuyor. Mahallelerde vatandaşların sıkıntılarını dinleyen, muhtarlarla da sık sık bir araya gelen Yılmaz, bu çalışmasıyla da Siirt halkından tam not alıyor.

Siirt Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’ın vatandaşın devletin ayağına değil, devletin vatandaşın ayağına gittiği uygulamayı en iyi biçimde yansıttığını belirten vatandaşlar, Yılmaz’ın güler yüzlü biri olduğunu söyledi.

TEFECİLİKLE MÜCADELE BAŞLIYOR

İl Emniyet Müdürlüğü tefeciliği önlemeye yönelik bir mücadele başlatacağı belirtiliyor. Emniyet Müdürlüğü ilk etapta hazırladığı bilgilendirme içeren video ile vatandaşları tefecilik konusunda bilgilendirdi.

Yayımlanan videoda, “Tefecilik suçu, kazanç sağlamak maksadıyla bir kimseye “doğrudan ödünç para verme”, “senet kırdırma” veya “kredi kartıyla pos cihazından para çekme” yollarıyla ödünç para verilmesiyle oluşan ekonomik bir suçtur.” İfadelerine vurgu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.