Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü Yılmaz, Siirt Halkına ve Personeline Veda Mesajı Yayınladı
banner229

Göreve geldiği günden bu yana kentte özellikle uyuşturucuya karşı sürdürdüğü başarılı operasyonlarla Siirtlilerin gönlünde kısa sürede taht kuran ve vatandaşların sevgisini kazanan Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’ın ani olarak emekliye ayrılması üzüntüyle karşılandı.

Sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesaj ile Siirt halkına veda eden Yılmaz şu ifadeleri kullandı: “Değerli Siirtli Hemşerilerim; Emekli olmamdan dolayı bugün itibariyle sizlere veda ediyorum. Siirt’te bulunduğumuz ilk andan itibaren Siirt’imizin huzurunu, vatandaş memnuniyetini esas alarak görev yaptık.

Suç ve suçlularla mücadelede en büyük destekçimiz siz Siirtli Hemşerilerim olmuştur. Sizlerin düşüncelerine kulak vererek , Siirt’imizin daha huzurlu ve güvenli olmasını sağlamak için çalıştık. Eşsiz tarihi dokusu ve medeniyetler şehri Siirt’in gönlü güzel insanları, görev yaptığım süre içerisinde desteğini esirgemeyen Siirt halkına teşekkür eder hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bugüne kadar beni bir baba, bir abi, bir kardeş, bir amca olarak görüp gönlünüzde bir yer edinebildiysem ne mutlu bana Hakkınızı Helal Edin…

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM,

1987’de girmiş olduğum mensubu olmaktan gurur duyduğum devletime ve milletime hizmet etmek şerefine eriştiğim Türk Polis Teşkilatı’ndan görevimi yerine getirmiş olmanın huzuruyla kendi talebim doğrultusunda şerefimle emekliye ayrılıyorum.

Görevimin her anında desteklerini hissettiğim başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  başta olmak üzere bugüne gelmem de emeği geçen tüm devlet büyüklerime ve özellikle beraber çalıştığım tüm memur ve amir rütbesindeki çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Siz fedakar meslektaşlarıma veda ederken bundan sonraki hayatınızda sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmenizi temenni eder, görevinizde başarılar dilerim. Hakkınızı helal edin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.